Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-bakker Dido van Klinken:

"Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"

Dido van Klinken runt sinds twee jaar de biologische stadsbakkerij Broodt in Eindhoven. Een uit de hand gelopen hobby leidde tot een kleine microbakkerij vanuit huis. En van daaruit kwam hij op het idee om een echte bakkerij te beginnen. De EKO-certificering was een must voor Dido, aangezien hij de liefde voor biologische voeding in zijn opvoeding meegekregen heeft. Bij binnenkomst valt meteen de open bakkerij op, een aspect dat volgens Dido voor de bakkers zelf ook leuk is. Zij kunnen hierdoor direct communiceren met de klanten. De bakker laat het deeg 16 uur rijzen. Het feit dat er elke dag al voor de volgende dag gekneed kan worden heeft nog een extra voordeel: "Hoef ik niet voor dag en dauw mijn bed uit en kan ik nog een beetje uitslapen."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: in de buurt Eindhoven

Publicatiedatum: