Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wisseling van de wacht

Dag Vincent, hallo Ellis

Toen redacteur Lenneke in september 2016 in blijde verwachting van haar eerste kindje op zwangerschapsverlof ging, heeft collega-redacteur Vincent tijdelijk de honneurs waargenomen. Hoewel tijdelijk... de bio-sector sprak hem zo aan (en het pluche zat zo lekker) dat hij het team blijvend kwam versterken. Het afgelopen anderhalf jaar heeft hij zich met veel toewijding voor de sector ingezet. In de rol als allround marketeer bij Presult heeft hij nu een nieuwe uitdaging gevonden en maakt hij plaats voor onze nieuwe redacteur Ellis. 



Vincent kijkt terug op een bijzondere tijd bij Biojournaal: "Als redacteur heb ik mij mogen omringen met een groep gepassioneerde ondernemers. De sector bruist, bloeit en groeit volop en is bij deze een ambassadeur rijker: het is een voorrecht daar deel van te hebben mogen uitmaken. Zowel zakelijk als privĂ© wens ik iedereen alle goeds toe." 

Nieuwe aanwinst Ellis Tichem is sinds 1 december 2017 in dienst getreden en is al direct in het beursseizoen begonnen. Hoewel ze met velen uit de sector al kennis heeft gemaakt, stelt ze zich nog even voor. "In januari al een dag op Horecava, niet lang daarna twee dagen op de Bio-beurs, vorige week op de Fruit Logistica en vanaf vandaag loop ik rond op de BIOFACH. Zoals je ziet heb ik er al een hoop beurzen op zitten. Mijn achtergrond ligt in het toerisme. Behalve dat ik weleens een eko-hotel heb bezocht, heb ik tot dusver geen ervaring in de biologische sector. Wel hebben natuurlijke voeding en een beter milieu mijn absolute interesse. Ik hoop dan ook veel te mogen leren en bij te dragen aan de sector. Ik kijk uit naar onze samenwerking. Als je vragen hebt, stel ze gerust." Ellis is bereikbaar op ellis@biojournaal.nl of 0166-698246.
Publicatiedatum: