Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BioBandits-producten nu ook in portieverpakking en emmers

"Groeiende vraag vanuit horeca en catering"

Tholen - Ook vanuit de horeca is steeds meer interesse naar de biologische dressings, ketchups en mayonaises van BioBandits. Daarom is er voor gekozen om de bestaande producten in andere verpakkingen aan te gaan bieden, geeft Pieter Bas Alferink aan. "We krijgen steeds meer vraag vanuit het horecasegment, onder meer vanaf de Nederlandse markt. Daarom bieden we al onze producten vanaf nu ook aan in emmers van 5 liter. We hopen dat daar op de komende BIOFACH ook interesse vanuit het buitenland voor zal komen."



Het in Driel gevestigde BioBandits investeert daarnaast in portieverpakkingen. "Aan de andere kant willen cateraars juist gebruik maken van portieverpakkingen. De eerste vraag hiernaar kwam vanuit Scandinaviƫ. Daarom is een aantal producten vanaf nu in een potje van 50 milliliter verkrijgbaar. Hierbij gaat het om onze ketchup, mayonaise en ei-vrije mayo. We starten met deze producten omdat hiernaar de meeste vraag is vanuit het out-of-home-kanaal."

Pieter Bas hoopt de horecaverpakkingen via diverse groothandels af te kunnen gaan zetten. "We beleveren ook diverse biologische horecaklanten rechtstreeks." BioBandits staat van 14 tot en met 17 februari op de BIOFACH in Neurenberg (hal 5, stand 5-122).

Voor meer informatie:

Pieter Bas Alferink
BioBandits
Honingveldsestraat 7A
6665 CA Driel
T: 038-2303942
Pieterbas@biobandits.nl
www.biobandits.com