Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Kas wederom 'Beste Biologische Restaurant'

De Kas in Amsterdam is voor het tweede jaar op rij verkozen tot 'Beste Biologische Restaurant'. Vanmorgen zijn de winnaars van de Restaurant Awards 2018 bekendgemaakt. Ook dit keer was er een aparte categorie gericht op bio-restaurants. Alleen de 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland hebben mogen bepalen wie zij de beste vonden.



De andere genomineerden voor de titel 'Beste Biologische Restaurant 2018' waren: De Kas, Eindeloos, Bolenius, BAK en Vermeer. Vorig jaar wist De Kas de award te veroveren op De Librije.



De organisatie achter de Restaurant Awards ontdekte dat er nog geen enkele prijs in culinair Nederland was waar de jury enkel uit chefs en restauranteigenaren bestaat. Dat zette ze aan het denken en zo werd het fenomeen 'De Restaurant Awards' geboren. Alleen de 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland, mogen bepalen wie zij de beste vinden.

Voor meer informatie: www.restaurantawards.nl