"De smaken worden enthousiast ontvangen door de bezoeker", zovertelde Daphne. Dat het bedrijf heeft gekozen voor deze aanvulling op hetassortiment komt voort uit de snelle groei van biologisch en duurzaam ijs. Denieuwe ijslijn is ontwikkeld in verpakkingen van 120 ml, 500 ml en 2,5literbakken voor de horeca en foodservice.
Bij familiebedrijf De Jong’s IJs zocht Daphne naar demooiste biologische leveranciers om het 70 jaar oude familierecept te volmaken."Wat een mooie kans voor mij en heel leuk om te doen. Het resultaat zijnijsjes die met liefde zijn gemaakt door onze ijsmakers uit Friesland, die niet alleen enorm lekker zijn maar ook biologisch en vegan. Hetbiologische ijs wordt gemaakt van volle melk van lokale boerderijen. In onzeduurzame en energieneutrale ijsmakerij maken wij dagelijks ons verse ijs",aldus Daphne. "Het is een volgende stap in onze duurzaamheidsmissie", vulteigenaar Romke de Jong aan.
Voor meer informatie:
Romke de Jong
De Jong's IJs
Skipmakker 2
8401 JG Gorredijk
romke@dejongsijs.nl
www.dejongsijs.nl