Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Een volgende stap in onze duurzaamheidsmissie”

Daphne bio(m)ijsje geïntroduceerd tijdens de Bio-beurs

Tholen - Tijdens de Bio-beurs werd Daphne het bio(m)ijsjegeïntroduceerd. Het is het nieuwe concept van De Jong's IJs. Marjan Duin enDaphne Onck lieten de bezoekers proeven van de drie biologische smaken: cookies& chocolate, salted caramel en bosvruchten sorbet (deze is ook vegan).


"De smaken worden enthousiast ontvangen door de bezoeker", zovertelde Daphne. Dat het bedrijf heeft gekozen voor deze aanvulling op hetassortiment komt voort uit de snelle groei van biologisch en duurzaam ijs. Denieuwe ijslijn is ontwikkeld in verpakkingen van 120 ml, 500 ml en 2,5literbakken voor de horeca en foodservice.

Bij familiebedrijf De Jong’s IJs zocht Daphne naar demooiste biologische leveranciers om het 70 jaar oude familierecept te volmaken."Wat een mooie kans voor mij en heel leuk om te doen. Het resultaat zijnijsjes die met liefde zijn gemaakt door onze ijsmakers uit Friesland, die niet alleen enorm lekker zijn maar ook biologisch en vegan. Hetbiologische ijs wordt gemaakt van volle melk van lokale boerderijen. In onzeduurzame en energieneutrale ijsmakerij maken wij dagelijks ons verse ijs",aldus Daphne. "Het is een volgende stap in onze duurzaamheidsmissie", vulteigenaar Romke de Jong aan.

Voor meer informatie:
Romke de Jong
De Jong's IJs
Skipmakker 2
8401 JG Gorredijk
romke@dejongsijs.nl
www.dejongsijs.nl