Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op Aeres Hogeschool Dronten

16 januari: Inspiratiesessie Kringlooplandbouw

Ineens heeft iedereen het er over. Kringlooplandbouw gebaseerd op de kracht en efficiƫntie van natuurlijke processen, als oplossing om toch voldoende voedsel te produceren met een beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en land. Waarin zit hem de clou? Martin Scholten heeft er opiniestukken over geschreven in Financieel Dagblad en Trouw. In deze inspiratiesessie neemt hij je mee in zijn zienswijzen, zodat je wordt uitgedaagd te bedenken wat jij aan kringlooplandbouw kan gaan bijdragen.

Martin Scholten is algemeen directeur Animal Sciences van Wageningen University & Research (WUR). Hij is alumnus van de Vrije Universiteit Amsterdam waar hij is opgeleid tot ecoloog. Na een loopbaan bij TNO is Scholten bij WUR terecht gekomen als directeur visserijonderzoek. Inmiddels is hij al weer 10 jaar eindverantwoordelijk voor de Animal Sciences, met een eigen kijk op de toekomst van de veehouderij. Zo was Scholten onder andere lid van de commissie Nijpels over de versnelling van de verduurzaming in de Nederlandse veehouderij. En is hij internationaal actief in het Europese platform Animal Task Force en de Global Research Alliance on agricultural greenhouse gases. Afgelopen jaar (2017) heeft hij zich ontpopt als pleitbezorger voor de kringlooplandbouw, een mooie reden om zich in een inspiratiesessie te presenteren.

Datum: dinsdag 16 januari 2018
Tijd: 12.45-13.05 uur, met aansluitend een netwerklunch
Locatie: Aeres Hogeschool Dronten, De Drieslag 2 in Dronten

Aanmelden is niet nodig. Vrije inloop. Vragen? Mail de afdeling Marketing & Communicatie: evenementen.hogeschool.dronten@aeres.nl
Publicatiedatum: