Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl Denemarken wil 50% meer bio-omzet in 2018

De verkoop van biologische voeding en dranken is explosief gestegen bij Lidl in Denemarken, volgens de Deense krant Dansk Handelsblad. Afhankelijk van het seizoen, is zo'n 10 à 15 procent van het assortiment, bij 110 van de Deense Lidl-supermarkten, biologisch.

Terwijl de nationale groei van biologische producten met 14 procent steeg afgelopen jaar in Denemarken, lukte het Lidl Denemarken om zelfs een groei van 25 procent te realiseren. Het Duitse hoofdkantoor is vastbesloten om deze groei op deze snelheid voort te zetten.

Mikko Forsström, inkoop directeur Lidl Denemarken: "We zien veel potentie in biologisch. Ons doel voor de komende twee tot drie jaar is om de verkoop van biologische producten te vergroten met zo'n 50 procent. Het belangrijkste voor ons is dat we met het juiste assortiment aan de vraag van de consument kunnen voldoen, terwijl we de beste kwaliteit en prijs blijven aanbieden."


Publicatiedatum: