Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-menu voor Rode Duivels

Wat staat er zoal op het menu van een Rode Duivel? Gezonde voeding is een prioriteit voor de spelers van het Belgische elftal, maar het belangrijkste daarbij zijn de lokale, biologische ingrediƫnten

Bartel Dewulf, de vaste chef-kok van het nationale elftal, onderstreept dat nog maar eens in Het Laatste Nieuws. Om de gezondheid van het Belgische elftal te garanderen, kiest de chef-kok bewust voor lokale, biologische producten. "We streven naar zoveel mogelijk Belgische, biologische producten, zonder hormonen, pesticiden, groeimiddelen of andere ongezonde toevoegingen."

Vlaamse biologische consumentenorganisatie Bio Mijn Natuur gaat dieper op de materie in en heeft uiteengezet waarom een biologisch dieet goed samengaat met de Belgische sportmentaliteit.

Publicatiedatum: