Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Als hoofdgerecht onder andere overheerlijke Seitan pepersteak"

Ekomenu heeft vegan Kerstmenu-maaltijdbox

Vegan liefhebbers komen deze kerst helemaal aan hun trekken met een heerlijk viergangen-kerstdiner, dat ook 100% biologisch is. Het receptenteam van Ekomenu ontwikkelde een speciaal Vegan Kerstmenu. Directeur Jack Stroeken: "In ons streven naar zoveel mogelijk plantaardig eten is het Vegan menu een paradepaardje. Daarom wilden we per se ook een Vegan kerstmenu met als hoofdgerecht onder andere een overheerlijke Seitan pepersteak. Zelfs vleesliefhebbers zouden positief verrast zijn."



Binnen de maaltijdboxen is Kerstmis een piekmoment. Het streven naar een lekker menu voor het hele gezin, bijzondere ingrediënten en het vermijden van stress zijn daarbij de belangrijkste factoren. Het bijzondere zit dit jaar nog meer dan andere jaren in biodiversiteit en plantaardig eten.



Ekomenu kiest voor 100% biologische ingrediënten vanwege het gezonde karakter en ook vanwege de smaak.

Drie verschillende kerstmenu's

Ook voor de vleeseters en vegetariërs heeft Ekomenu een speciaal viergangen-kerstmenu. Voor groepen kan zelfs een combinatie gemaakt worden van vegan, vegetarisch en vlees.

Vanwege het no waste beleid is er geen kartonnen doos of krat: mensen krijgen alle ingrediënten per gerecht verpakt in een papieren freshbag. Iedere freshbag bevat een duidelijke receptenkaart. Het viergangen-kerstmenu is verkrijgbaar voor 4, 6, 8, 10 personen en kost vanaf 19,90 euro per persoon.

De kerstmenu-maaltijdboxen zijn te bestellen tot 17 december. Ze worden thuisbezorgd in heel Nederland of zijn af te halen op 22 of 23 december bij 100 Ekoplaza-winkels en Ekoplaza-afhaalpunten.

Klik hier
voor meer informatie.
Publicatiedatum: