Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw en exclusief bij Natudis:

Thedinghsweert koekjes - met zorg gebakken

In de zorgbakkerij van Thedinghsweert maken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt biologische koekjes. Deze koekjes zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Natudis.

Stichting Thedinghsweert is opgericht in 1991 als zorgvoorziening voor mensen met ontwikkelingsproblemen. Net buiten Tiel, langs de oevers van de Linge beheren zij een zorgboerderij/bakkerij en natuurvoedingswinkel. Thedinghsweert is gestoeld op een antroposofische bedrijfsvoering en gedachtegoed.

De Thedinghsweert koekjes zijn er in acht verschillende smaken. Bovendien zijn vier van deze varianten zonder riet- of bietsuiker. In plaats daarvan is er gezoet met rijststroop of honing.



Thedinghsweert koekjes zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Natudis en nu met inkoopkorting te bestellen in via www.bestellen.natudis.nl. Nog geen klant van Natudis? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop van Natudis, via 0341-464211 of mail naar: verkoop@natudis.nl.
Publicatiedatum: