Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrag bestemd voor Sea First Foundation

Benefietlezing met Rineke Dijkinga levert 1400 euro op



Vorige week organiseerde Natuurwinkel Drachten een benefietlezing met Rineke Dijkinga, orthomoleculaire- en natuurgeneeskundige en auteur van diverse kookboeken. De opbrengst van de lezing, getiteld 'Op weg naar meer energie', ging naar de Sea First Foundation, waar Rineke sinds kort ook sponsor van is. SFF tracht mensen warm te maken voor de pracht en biodiversiteit van het onderwaterleven en tegelijkertijd te informeren over de problemen die de gezondheid van deze wereld in de weg staan. Dit gebeurt door middel van bewustmaking en educatie.



"Bescherming van ons grootste ecosysteem, de zee en de oceanen, dat is echt wel mijn ding. Onze totale gezondheid en hormoonsysteem hebben baat bij gezonde zeeën en oceanen. Daar zou iedereen eigenlijk meer over moeten weten. En daar draag ik graag een steentje aan bij", aldus Rineke Dijkinga.



Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl/winkels/natuurwinkel-drachten
Publicatiedatum: