Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volop plannen bij Haneman Biofruit:

Nieuwe loods, sappers en nu nog een eigen koeling

Inmiddels is bij Haneman Biofruit de bouw van de nieuwe loods bijna klaar. "Het was een heftige periode. In de nieuwbouw gaat veel energie zitten en daarnaast moet alles op het fruitbedrijf ook netjes worden bijgehouden", aldus Toine Janssen, mede-eigenaar van Haneman Biofruit. "En u weet dat dit jaar niet gemakkelijk was met de vroege bloei, veel nachtvorsten, slecht bloeiweer en de nodige regen in het voorjaar."



Maar nu de loods met onder andere een huiselijke en veilige huisvesting voor de seizoenarbeiders er staat, weten ze bij Haneman Biofruit waar ze het voor hebben gedaan. "Ook kunnen we nu eindelijk onze sappers die we enkele jaren geleden hebben overgenomen van De IJsselbongerd uit Veessen, gaan installeren. We zijn nog niet begonnen en krijgen al diverse vragen uit de markt naar ons merk 'Echt Sap!'. Dat is hartstikke leuk. Het streven is om de pers na de oogst operationeel te maken."



En nu nog de volgende stap, het realiseren van ULO-koeling voor het fruit, in de nieuwe loods. "Eigen koeling geeft je meer grip op de kwaliteit en maakt je flexibeler in de afzet", aldus Jeanette Litjens, echtgenote en mede-eigenaar. Binnenkort starten we hiervoor een crowdfundingactie in samenwerking met Collin Crowdfund en de Rabobank. Eerst wordt dan de 'innercrowd' in de gelegenheid gesteld mee te doen. Dit zijn bekende relaties zoals familie, vrienden, leveranciers, afnemers en andere geïnteresseerden. Daarna pas de investeerders die geregistreerd zijn bij Collin Crowdfund. We zijn erg benieuwd hoe dat gaat lopen."

Voor meer informatie:

Toine Janssen
Haneman Biofruit
Molenstraat 40
6645 BV Winssen
06 20013387
info@haneman.eu
Publicatiedatum: