Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op landgoed Heerlijkeid Mariënwaerdt

23e Landgoedfair trekt ruim 25 duizend bezoekers

De Landgoedfair op landgoed Heerlijkeid Mariënwaerdt op was "gezellig druk". Het evenement dat al voor de 23e keer gehouden werd, trok ruim 25.100 bezoekers. Een heerlijk zonnetje werd afgewisseld met flinke buien, maar dat mocht de pret niet drukken. De bezoekers winkelden bij 180 stands met kleding, accessoires, decoraties, planten, antiek, tuinmeubelen, kunst en lekkernijen en genoten van de demonstraties in de centrale ring. Nieuw dit jaar was het Food Festival, waar mensen genoten van allerlei hapjes, drankjes en stands met bijzondere producten en muziek.



Ook het Landgoedcafé waar de nieuwe huisgemaakte appeltaart en granola van het landgoed onder andere op de kaart stonden, werd druk bezocht en de Appeltaartwedstrijd die in samenwerking met magazine Seasons werd georganiseerd kon op veel belangstelling rekenen. Uit 53 ingeleverde appeltaarten koos de jury het winnende recept. Op zaterdag gaf Jet van Nieuwkerk twee workshops granola maken. Ook de deelnemers genoten van de workshop. Op zaterdag en zondag vond de Big Green Egg Challenge plaats. De opdracht was om op deze barbecue Lakenvelder entrecote te bereiden, in combinatie met producten van de standhouders.



Op zaterdag 19 augustus werd voor de vijfde keer de Dairy Fair georganiseerd. Deze Betuwse melkveekeuring trekt steeds meer belangstelling. M.H. Alana van de Merwehoeve de Groot uit Herwijnen won de hoofdprijs; zij mag een jaar lang de titel dragen 'barones van Mariënwaerdt'.



Van 7 tot en met 10 december vindt de Kerstfair plaats.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl
Publicatiedatum: