Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw biologisch toetje: Apple + Cinnamon Crumble

Ella's Kitchen introduceert een nieuw dessert voor de allerkleinsten. Apple + Cinnamon Crumble is een biologisch toetje op basis van slechts vier ingrediƫnten en zonder toegevoegde suikers. De nieuwe Apple + Cinnamon Crumble is gemaakt van biologische appelen, haver, melk en een beetje kaneel. Het nieuwe toetje is zacht, niet gemaakt van fruitconcentraat en het bevat geen onnatuurlijke toevoegingen. Hij hoeft niet in de koelkast bewaard te worden en kan dus overal mee naartoe genomen worden. En zoals appeltaart is hij zowel koud als warm lekker.

Proeven, proeven

Veel ouders willen variatie in het menu van hun baby aanbrengen zodat ze aan veel nieuwe en verschillende smaken kunnen wennen. De crumble is een goed alternatief voor een yoghurtje en een beetje spannender dan een gewone fruithap. De kaneel en haver maken de smaken complexer.

Ella's Kitchen Apple + Cinnamon Crumble is voor baby's vanaf 7 maanden en wordt in vier potjes van 80 gram verkocht voor een adviesprijs van 2,89 euro. Het product is verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Voor meer informatie: ianna@ka-pow.nl
Publicatiedatum: