Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China produceert pomelo's volgens Europese bio-standaard

Hoewel het product vooral voor de binnenlandse markt bestemd is en slechts 30% wordt geëxporteerd, streven Chinese telers ernaar om aan de Europese standaarden te beantwoorden om zo hun aanwezigheid op deze markt te kunnen vergroten. "Onze producten voldoen niet alleen aan de Chinese voedselstandaarden maar ook aan die van de EU", laat het bedrijf Yuhuan Feilong Pomelo weten. 



Dit bedrijf werd in 1999 opgericht en is gespecialiseerd in de teelt, verwerking en handel in diverse producten, waarvan de honingpomelo één van de belangrijkste is. Jaarlijks produceert Yuhuan Feilong gemiddeld 12.000 tot 13.000 ton fruit die het bedrijf vervolgens verzamelt in zijn productiefaciliteit die een capaciteit van 300 ton heeft. De producten zijn afkomstig van het bedrijf zelf en van lokale telers. Na aankomst wordt het fruit gesteriliseerd, gewassen, verpakt en opgeslagen. 

Het hoofdkantoor van Yuhuan Feilong Pomelo is gevestigd op het eiland Yuhuan. Het bedrijf bezit meer dan 530 hectare gecontracteerde boomgaarden en 15.000 vierkante meter aan productiefaciliteiten in verschillende delen van het land. 

Voor meer informatie:
Shawn Yao
Yuhuan Feilong Pomelo Co, Ltd. 
Telf.: +86-13456450678
Publicatiedatum: