Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aandacht voor nieuwe introducties

26 t/m 30 september: Open Dagen Bejo

Laat je inspireren, deel kennis, verbind met anderen en bekijk daarbij het assortiment groentegewassen en -rassen van Bejo. Het bedrijf nodigt telers en partners uit de keten uit voor haar jaarlijkse Open Dagen, die van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september plaatsvinden.



Op de demonstratievelden is dit jaar speciaal aandacht voor nieuwe introducties, B-Mox, biologisch en Oliver F1, Bejo's eerste True Potato Seed ras (TPS). Mooie ontwikkelingen zijn te zien op het gebied van resistentieveredeling, waaronder resistentie tegen de nieuwe fysio Bremia in sla. Naast bekende innovatieve concepten zoals het verse ui-concept 'Delicioni' en het koolconcept 'Coolwrap' ontdekken bezoekers nu nieuwe toepassingsmogelijkheden van het gewas koolrabi.

In de innovatieve foliekas voor vruchtgewassen toont Bejo een gevarieerd assortiment van onder andere tomaten, paprika's en augurken. Moderne geavanceerde machines en diverse demonstraties op het gebied van grondbewerking en oogsten zijn te zien op de mechanisatietentoonstelling.

Woensdag 27 en donderdag 28 september organiseert Bejo het Taste, Health & Innovation 2017 – Wortel Symposium; inspirerend en informatief voor telers en partners uit de keten met de gelegenheid om te netwerken. Deelname is op aanvraag, door contact op te nemen met een Bejo vertegenwoordiger.

Tijdens een wortelproef ontdekken bezoekers de verschillen tussen Bejo's worteltypes en proeven zij hoe diverse factoren van invloed zijn op smaak.

De Open Dagen vinden plaats van dinsdag 26 september tot en met zaterdag 30 september van 09.00 tot 17.00 (zaterdag tot 16.00 uur) aan de Trambaan 2 in Warmenhuizen.

Voor meer informatie: www.bejo.com / www.bejo.nl
Publicatiedatum: