Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Estafette Maastricht wordt Natuurwinkel

Op maandag 3 juli 2017 wordt de Estafette-winkel op de Rechtstraat in Maastricht overgenomen door Ferry Krop van Natuurwinkel Maastricht. Zowel Odin (Estafette) als Natudis (Natuurwinkel) zijn hierover zeer verheugd. Zo ontstaat er één biologisch kenniscentrum in Maastricht met twee Natuurwinkels met ieder een eigen gezicht en eigen specialismen.


Koos Bakker, directeur Odin (rechts) en Ferry Krop (links), eigenaar Natuurwinkel Maastricht, ondertekenen de overeenkomst.

Eigenaar Ferry Krop heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bio-branche en is sinds 6 jaar eigenaar van een biologische winkel Natuurwinkel Maastricht. "Er deed zich een prachtige kans voor met enorme mogelijkheden dus die wil je meteen met twee handen aangrijpen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Deze uitbreiding zal ook mooie gevolgen hebben voor onze klanten, in wiens behoeften op biologisch gebied nu beter kan worden voorzien. We gaan ons nog meer specialiseren in biologisch vers, biologisch-dynamisch vers en lokaal vers. Ook kunnen we nu meer ruimte geven aan start-ups met unieke producten."

Steven van Wijk, directeur van Natudis: "Heel fijn dat Odin ons de kans heeft gegeven de winkel te kopen. De gesprekken zijn positief verlopen en mooi om te ervaren hoe je elkaar op deze manier kunt helpen in de branche. Met deze twee Natuurwinkels heeft onze formule nu een sterk lokaal gezicht in Maastricht. Dat is goed voor de positie van de biologisch speciaalzaak."

Elke winkel zijn eigen gezicht

De twee Natuurwinkels, in Wyck en aan de Rechtstraat, hebben straks elk een eigen karakter met een eigen plek in de stad. Ook zal er een duidelijk onderscheidend vermogen zijn: elke winkel kent zijn eigen specialisme. Natuurlijk ligt er ook nadruk op het milieuvriendelijke aspect: er zullen nu immers minder vrachtwagens rijden vanuit de groothandels in het midden van het land naar het zuiden.

Bundelen van kennis

Alle medewerkers van de Estafette-winkel blijven ook in de Natuurwinkel actief. Ferry Krop: "We staan te trappelen om gebruik te gaan maken van de uitgebreide kennis en ervaring van de medewerkers van Estafette en deze te bundelen met de Natuurwinkel-kennis. Zo ontstaat dé plek in Maastricht waar je terecht kunt voor biologische producten en vragen."

De Natuurwinkels zullen verder gaan als Natuurwinkel Rechtstraat (voorheen Estafette) en Natuurwinkel Wijck (voorheen Natuurwinkel Maastricht).

Voor meer informatie:
www.natuurwinkel-maastricht.nl
www.natuurwinkel.nl
Publicatiedatum: