Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische horeca, merken en verkoop met elkaar verbinden

Puur! uit eten is al ruim 11 jaar het platform voor iedereen die op zoek is naar waar je biologisch, lokaal, fairtrade, duurzaam en vooral lekker uit eten gaat. Via puuruiteten.nl kan de consument restaurants, cateraars, kookworkshops, overnachtingen, boerenmarkten en nog meer Puur! hotspots vinden. Ook vinden horecaondernemers er leveranciers waar ze terecht kunnen voor pure producten die ze in de keuken gebruiken en op de menukaart zetten van hun Puur! restaurant. Daarom werd het tijd voor een samenwerking om meer partijen in de biologische horecaketen met elkaar te verbinden.



Winactie 41 restaurants en Café Intención Ecológico

Jeannette van Mullem vertelt: "Apetrots ben ik op deze mooie samenwerking met 41 Puur! uit eten restaurants en de eerlijke koffie van Café Intención Ecológico. Trots, omdat van deze winactie iedereen blij wordt: de Puur! restaurants, Café Intención, de consument, de 5 supermarktketens en Puur! uit eten. De Puur! restaurants krijgen extra promotie en de waarde van de 50 cadeaubonnen wordt 100% vergoed door JJ Darboven."



Promotie

Voor Café Intención sluit de Puur! uit eten actie goed aan bij de merkwaarden van hun biologische en fairtrade gecertificeerde koffiemerk. Puur! uit eten verzorgt de communicatie met de restaurants en de promotie via de website puuruiteten.nl en social media (@Puuruiteten).



Samenwerken is plezierig en eerlijk verdienmodel

Voor het supermarktkanaal (AH, Jumbo, Deen, Deka en Coop) is de actie een extra verkoopstimulans van het duurzame assortiment. Vijftig consumenten maken kans op een cadeaubon. En Puur! uit eten is trots op de samenwerking. Jeannette: "Samenwerken is het meest plezierige en eerlijke verdienmodel. Puur! uit eten gaat dan ook graag in gesprek met pure merken die goed bij het platform passen en zich willen profileren als puur merk in de consumenten- én de out-of-home-markt."

Voor meer informatie: info@puuruiteten.nl

Fotografie: Puur! uit eten', bron: Puur! uit eten
Publicatiedatum: