Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

21 mei: Food & Health Festival in Heythuysen

Natuurwinkel Het Natuurhoekje organiseert op 21 mei 2017 een groot Food & Health Festival in de tuinen van De Vlindertuin te Heythuysen. Dit jaar tonen 40 deelnemers hun aanbod. Een tuin staat geheel in het teken van diverse therapieën: healing, voedingsdeskundige, mindfulness, zielscoach, voetreflex, cranio sacraal, homeopathie, enzovoorts. Een aantal van deze deelnemers geeft ook nog een lezing in het binnengedeelte. Ook vinden er op deze dag tweemaal yoga demo's plaats.

In de andere tuin staan deelnemers uit de voedingsmiddelenindustrie. Daar staat ook de live kok, waar men gerechtjes kan proeven. TerraSana toont bijvoorbeeld hoe men sushi kan maken. Het Natuurhoekje zelf staat er met een aanbod in kaas, groenten en fruit, noten en zuidvruchten. Hier is ook het foodplein gerealiseerd waar men kan genieten van een kop koffie of thee. Bij bakker Zonnemaire kan men koek kopen voor bij de koffie of thee onder muzikale begeleiding. Het is een dag vol proeven en beleven. Tevens zijn er een aantal deelnemers die verder kunnen informeren op het gebied van supplementen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Clown Tallie zal volop ballondieren maken en aan de kraam kunnen kinderen een mooie kleurplaat kleuren en deze inleveren om een prijs te winnen.

Waar: De Vlindertuin, St Antoniusstraat 45, 6093GB Heythuysen
Datum: 21 mei
Tijdstip: 11.00 tot 16.00 uur
Entree: Gratis

Voor meer informatie: www.hetnatuurhoekje.nl
Publicatiedatum: