Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Happietaria Wageningen levert ruim 36.000 euro op

Happietaria Wageningen is ten einde. Vanaf 29 maart tot en met 26 april kon jong en oud eten bij pop-up restaurant Happietaria Wageningen. De volledige opbrengst gaat naar een project van Tear om de toegang tot de gezondheidszorg in India te verbeteren. Op 26 april sloot Happietaria Wageningen af met een All You Can Eat, waarbij de lekkerste gerechten voor een laatste keer werden geserveerd. Tot nu toe staat de teller van de opbrengst op 36.157,80 euro. Dit is de hoogste opbrengst ooit van Happietaria Wageningen.


 
Een maand lang draaide het restaurant, gelegen op Rustenburg 5, op vele vrijwilligers. Rond de 150 vrijwilligers hebben overdag en 's avonds geholpen in de voorbereiding, keuken, afwas en in de bediening. Daarnaast heeft een groot aantal sponsoren een bijdrage geleverd aan de opbrengst van 36.157,80 euro. Een prachtig bedrag voor de meest kwetsbare mensen in India, vindt de organisatie.
 

Heel Wageningen Bakt

Happietaria Wageningen organiseerde daarnaast Heel Wageningen Bakt op 1 april, een bakwedstrijd voor jong en oud. 26 deelnemers lieten hun taart beoordelen door de jury, bestaande uit oud deelnemers van 'Heel Holland Bakt'. De winnende PĂȘche Melba taart, gemaakt door Senna Janssen, heeft een week lang op de menukaart gestaan. De bakwedstrijd was een groot succes en heeft veel naamsbekendheid opgeleverd.
 
Voor meer informatie: www.happietariawageningen.nl
Publicatiedatum: