Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Superfoodies introduceert drie nieuwe ready-to-mix-pannenkoekenmixen

"Een pannenkoek beleggen als een gezonde wrap"

Tholen – Met een pannenkoek kun je eindeloos variëren. Met die gedachte speelde Superfoodies al langer. Dat is ook precies de reden dat er van het merk binnenkort drie nieuwe ready-to-mix pannenkoekenmixen verschijnen. "We wilden met deze mixen graag voor ieder 'smaakpallet' wat wils. Onze 'free from'-producten spelen in op de vraag naar voedzaam gemak", zegt Stefanie van de Walle.


Wie dacht dat pannenkoeken alleen geschikt zijn voor de zoetekauw, heeft het mis.

De mixen zijn 100% biologisch en vrij van gluten, lactose, soja, suikers en GMO. Zo is er de Sweet pancakemix, die zich leent voor de zoetekauwen onder ons. Het betreft een mix van specerijen, kaneel en kokos, dat goed tot zijn recht komt met een topping van vers fruit, yoghurt of honing. Die topping past ook goed bij de Protein pancakemix, een mix op basis van cacaopoeder en eiwitpoeder van gefermenteerde bruine rijst. Deze mix volstaat als pre- of after-workout voor bij het sporten. De Veggie pancakemix is juist hartig van smaak, met zijn bijzondere combinatie van boerenkool-, kurkuma- en spirulinapoeder. Met hummus, rauwkost of wat geroerbakte groenten kan deze pannenkoek worden belegd als een gezonde wrap. "Bij deze bijzondere combinaties hebben we ingrediënten geselecteerd met een buitengewoon hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen. Zo kun je op eenvoudige wijze, verantwoorde en lekkere pannenkoeken bakken", vervolgt Stefanie.


De Protein pancake geeft een boost voor en na het sporten.

Ook de vegan trend blijft bij Superfoodies niet onopgemerkt. "Dit zien we steeds meer in het VK, waar we onze producten ontwikkelen en bereiden. Dat wij een vegan bereidingsoptie bieden, zorgt ervoor dat we een extra brede doelgroep kunnen laten genieten van voedzame pannenkoeken." En dat pint zich niet vast op vaste gebruiksmomenten. "Je kunt de pancakes ook echt zien als een 'all-day breakfast'-product. De één ontbijt ermee, weer een ander eet het tijdens de lunch. En ook 's avonds of als onderdeel van je workout is een pancake een welkom alternatief."


Pancake met een kruidig tintje komt goed tot zijn recht met vers fruit.

Op zondag 23 april worden de pannenkoeken online gelanceerd op superfood.nl. De drie mixen worden eveneens via Udea aangeboden en zullen vanuit daar ook beschikbaar zijn voor het retailkanaal.
 
Voor meer informatie:
Stefanie van de Walle
stefanie@superfoodies.com
www.superfood.nl