Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KOOC: dagverse biologische kant-en-klaarmaaltijden

KOOC wil de norm zetten voor dagverse kant-en-klaarmaaltijden. Dit doet ze door maaltijden van hoge kwaliteit in eigen keuken te bereiden en te bezorgen in heel Nederland. De ingrediënten voor de maaltijden zijn natuurlijk, onbewerkt en vrij van gluten, lactose en caseïne. Daarnaast voldoen de gerechten aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Missie & ambitie

Het toegankelijk maken van dagverse, lekkere en eerlijke maaltijden voor iedereen, dat is de missie van KOOC. Het merk wil middels innovatie en het produceren van lekkere en gezonde maaltijden het eetgedrag van mensen positief beïnvloeden. Het eerlijke van de maaltijden komt door een natuurlijk gebalanceerde en geïntegreerde manier van zakendoen, waarbij iedere stap die KOOC maakt, bijdraagt aan het beste resultaat voor iedereen. So tasty, so healthy, so easy.



Gerechten

Op dit moment zijn zes gerechten beschikbaar, van lamscurry met bataat en groenten tot kabeljauw met spinaziepesto, tomatenchutney en fusilli. Deze maaltijden worden ieder kwartaal aangepast. Wanneer je een gerecht bestelt voor 10 uur 's ochtends, kun je het de volgende dag om 18:00 uur thuis verwachten. Je kunt kiezen voor één of meerdere gerechten. De maaltijden blijven na bezorging vijf dagen houdbaar en het is ook mogelijk om ze in te vriezen.

Achtergrond

KOOC is een betrouwbaar, transparant bedrijf, opgericht in januari 2017 door ondernemer Cor Jansen. KOOC werkt samen met professionele koks en gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman die de maaltijden samenstelt. Door certificering, het deskundige personeel en een betrokken voedingsexpert biedt iedere KOOC-maaltijd kwaliteit. Het bedrijf heeft een keuken gevestigd in Dirksland.

Voor meer informatie: www.kooc.nl
Publicatiedatum: