Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kick-off op 26 maart

Festivalmarkt bij 20-jarig jubilieum De Groene Passage

De Groene Passage bestaat 20 jaar en viert dat middels vier open dagen voor alle Rotterdammers en niet-Rotterdammers. Op 26 maart vindt de aftrap plaats, met 'ZONDAG #1 IN EN OM HET HUIS' waarbij het plein voor de Groene Passage omgetoverd zal worden tot een waar festivalterrein.



Festivalbezoekers kunnen gratis deelnemen aan de workshops pickelen, fermenteren of worst maken, inlopen bij de film Bodemboeren en de one-man-show houtbewerken, presentaties, films en lezingen volgen van onder andere Stichting grondbeheer en Natuurmonumenten.

Ook wordt veel informatie verschaft over moestuinieren en composteren, kan worden aangesloten bij een rondleiding achter de schermen en kunnen bezoekers 'home-made' compost scheppen om mee naar huis te nemen. Moestuinders zijn van harte welkom om hun eigen gekweekte biologische zaden mee te nemen en om te ruilen met anderen groenliefhebbers.

Het plein voor de Groene Passage wordt gevuld met marktkramen met handige tuintools, vogelhuisjes, groene taarten en fruitbloemen, bloempotten, paddenstoelen, eetbare bloemen en voor de uitwendige mens wordt de skinfoodbus geparkeerd op het festival.

Verder maakt Spirit Indiase klassiekers om van te genieten op het terras, waar studenten van Codarts zorgen voor gezellige muziek. De winkels openen hun deuren deze zondag met 20 procent korting op een groot aantal producten en komen met roeverijen van huisgemaakte versnaperingen.

De Festivalmarkt op 26 maart is van 12.00-18.00 uur. Restaurant Spirit is geopend van 10.00 tot 23.00 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie:
De Groene Passage
Mariniersweg 1-33
3011 NB Rotterdam
www.degroenepassage.nl
Publicatiedatum: