Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Extra vet van Petit&Jolie

Nieuw: Baby Nourishing Cream

In maart 2017 introduceert Petit&Jolie de Baby Nourishing Cream. Een vette crème die speciaal ontwikkeld is voor de zeer droge huid op het gezicht en het lichaam. Met wisselende temperaturen en frisse buitenlucht maar ook straks in de zomer, met veel zon en water, kan de huid het lastig hebben om haar vochtbalans op peil te houden, vaak met als gevolg bijvoorbeeld droge wangen. Speciaal hiervoor heeft Petit&Jolie de vette crème ontwikkeld.

Petit&Jolie Baby Nourishing Cream is een voedende en hydraterende crème speciaal voor de tere babyhuid. De crème biedt extra verzorging en bescherming door de unieke samenstelling van onder andere biologisch geteelde shea butter en amandelolie. Nourishing Cream is zeer geschikt voor baby's met een droge of gevoelige huid en is zowel voor het gezicht als voor het lichaam te gebruiken. De prijs van de Nourishing Cream is 8,95 euro.



Alle producten van Petit&Jolie worden gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. De verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen. Petit&Jolie is sinds drie jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar en is hard bezig met een opmars in Europa. Alle producten zijn BDIH-gecertificeerd. De producten bevatten geen parabenen, siliconen en synthetische ingrediënten.

Voor meer informatie:

Esther Keddeman
Petit&Jolie B.V.
Hooghiemstraplein 70
3514 AX Utrecht
info@petitetjolie.nl
www.petitetjolie.com
Publicatiedatum: