Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lazuur Food community gaat verder onder Coöperatie Odin

Op 3 april draagt Lazuur food community Wageningen haar winkel over aan Coƶperatie Odin UA. De winkel gaat vanaf dat moment door onder de nieuwe naam Odin, maar vanuit hetzelfde gedachtegoed. In een brief aan de klanten legt Inno Kock uit dat hij na 33 jaar als ondernemer werkzaam te zijn geweest een nieuwe invulling gaat geven aan zijn idealen: "Ik denk in Odin een ideale en waardige organisatie te hebben gevonden, waar ik met het volste vertrouwen de winkel aan overdraag."

Al ruim 30 jaar is Odin een belangrijke leverancier van de biologische levensmiddelenwinkel Lazuur en zijn voorgangers, waaronder Buys&Ko. Odin is dus geen onbekende partij voor de klanten van Lazuur. Merle Koomans, commercieel directeur Odin: "We zijn trots dat we in Wageningen onze twintigste Odin-winkel mogen openen. We willen daar graag samen met de medewerkers, leveranciers en uiteraard met de klanten een succes van maken. We proberen we de overgang naar Odin voor iedereen dan ook zo prettig mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zoveel mogelijk behoud van de vertrouwde producten in de winkel en de vaste medewerkers."

Op donderdag 6 april zal de winkel opengaan onder de nieuwe naam Odin. Klanten van de winkel in Wageningen hebben net als de klanten van de overige Odin-winkels de mogelijkheid zich aan te sluiten bij de coƶperatie. Zo kunnen zij hun producten met ledenvoordeel kopen en dragen zij tegelijkertijd bij aan de idealen van Odin.

Voor meer informatie: www.odin.nl
Publicatiedatum: