Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerderijs introduceert drie nieuwe sorbetvarianten

Boerderijs introduceert drie nieuwe fruitsorbetvarianten. Het gaat om de smaken Aardbei, Citroen en Mango-Passievruchten. Allemaal 100 procent biologisch. Eerder is de 'look&feel' van de zes al bestaande roomijsvarianten verbeterd, zo geeft Pepijn Segers aan. "Dit om nog betere exposure te realiseren. En nu het nieuwe ijsseizoen voor de deur staat vonden we het tijd om wat nieuwe smaken te introduceren."



Ze beweren bij Boerderijs dat ze het beste (schep)ijs van het land hebben. Pepijn: "Daarmee lijken wij ons misschien op glad ijs te begeven – als je ons de woordspeling vergeeft – maar niets is minder waar. Wij maken ons ijs nog van Nederlandse melk, volle yoghurt en verse room met 100% biologisch en natuurlijke ingrediënten. Elke nieuwe dag streven wij om met de allerbeste ingrediënten de allerlekkerste ijsjes te maken voor mensen. Wij weten precies van welke kleine zuivelboerderij de melk afkomstig is ook het fruit dat wij in ons ijs verwerken is met de uiterste zorg geselecteerd. Op deze manier kunnen jong en oud lekker genieten van het beste van het land. En dat is goed voor iedereen."

Boerderijs staat vandaag (dinsdag 14 maart) op de FoodExpo Zeeland in de Zeelandhallen in Goes.

Voor meer informatie:
Pepijn Segers
Boerderijs BV
Ruchphensebaan 48
4714 RE Sprundel
0165 353590
pepijn.segers@boerderijs.nl
www.boerderijs.nl
Publicatiedatum: