Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van Florentin: Speltpita en Hummus Spicy

Spelt is een aanhoudende trend in de voeding. Dit komt door de vele gezonde eigenschappen van spelt en de luchtige smaak en structuur ervan. Op deze ontwikkeling speelt Florentin nu in door een speltpita te lanceren. Het meel in deze pita is 100% speltmeel en dit zorgt voor een heerlijke nootachtige smaak. De nieuwe pitavariant wordt met groot enthousiasme ontvangen. Hij is zeer goed te combineren met het andere onlangs geïntroduceerde product van Florentin: de Hummus Spicy.



Monique van der Meer, verantwoordelijk voor de sales, vertelt: "Naast alle soorten hummus die we al in het assortiment hebben ontbrak eigenlijk altijd nog een pittige variant. We hadden en houden wel de Hummus Wasabi, maar omdat niet iedereen fan is van de specifieke wasabismaak zijn onze productontwikkelaars op zoek gegaan naar een nieuwe pittige smaak. Dit heeft nu geresulteerd in de Hummus Spicy. Niet alleen wijzelf zijn erg enthousiast, maar ook op de BIOFACH werd de nieuwe smaak zeer goed ontvangen."



Zowel de Speltpita als de Hummus Spicy zijn al verkrijgbaar via de biologische groothandels.

Voor meer informatie: www.florentin-bio.com
Publicatiedatum: