Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arthur Zwart, Yogi Tea:

"Maak een frisse start met de Wellness Collection"

Tholen - Ook vanochtend was het weer goed te merken: de lente komt eraan. "Om dit voorjaar een frisse start te kunnen maken hebben we bij Yogi Tea weer een tijdelijke actie geïnitieerd", geeft Arthur Zwart aan. "Het gaat dit keer om de zogenaamde Welness Collection. In het doosje zitten 3 zakjes van in totaal 6 Yogi Tea-varianten: Women's Balance - Hearthwarming - Detox - Green Tea Matcha Lemon - Detox with Lemon - Cranberry Hibiscus. Dit is eigenlijk een soort 'cleansing kuur'. Het is min of meer het reinigingen van je lichaam. Deze mix van artikelen ondersteunt een bewust gezonde manier van leven."



Arthur vertelt dat de meeste winkels deze week starten met de actie. Deze actie kan ondersteund worden met een speciale display die voor deze collectie gemaakt is, waarin de Wellness Collection samen met de Finest Selection gepresenteerd kan worden. In deze display passen 48 doosjes van de Wellness Collection en 16 doosjes van de Finest Selection van Yogi Tea. Bij het doosje van de Wellness Collection zitten een brochure. Hierin staan recepten om een smoothie te maken, hierbij gaat het om een appel-banaan smoothie, matcha-smoothie en meloen-komkommer smoothie. De Wellness Collection is nu op de winkelvloer te vinden. De consumentenadviesprijs is 3,79 euro.

Voor meer informatie:

Arthur Zwart
Yogi Tea
06 25199545
Arthur.zwart@yogiproducts.com
www.yogitea.com