Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deens biokledingmerk Crawls nu in Nederland verkrijgbaar

Webshop Snelle Kruipers heeft de primeur in Nederland. Het is de enige winkel in Nederland die het Deense kinderkledingmerk Crawls verkoopt. Het merk is GOTS-gecertificeerd. Dat certificaat wordt verleend als ten minste 70% van de vezels van biologische komaf is. De kinderkleding van Crawls wordt met 100% biologische materialen gemaakt. Broekjes, rompers en sokjes van Crawls zijn exclusief verkrijgbaar bij webshop Snelle Kruipers. De verpakkingsmaterialen die Crawls gebruikt zijn vervaardigd van bio-oplosbaar plastic.


Kinderkleding Crawls

Crawls is een jong Deens merk dat kinderkleding in de maten 68, 74, 80 en 86 op de markt brengt. De Crawls broekjes zijn speciaal ontworpen voor actief gebruik en ondersteuning van de kruipbeweging. De joggingbroekjes hebben antislip-figuren op de knietjes. Het praktische doel van de broek is gecombineerd met simplistisch Deens design. Ook de sokjes hebben antislip figuurtjes. Door de stof tussen de beentjes bij de rompers iets te verlengen is er extra ruimte voor de luier, waardoor het draaggemak verbetert.

Voor meer informatie: www.snellekruipers.nl
Publicatiedatum: