Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reesink Technische handel toont 3 machines op Bio-beurs

Sebastiaan Volkmann is volgende week samen met zijn collega's van Reesink Technische Handel op de beursvloer van de Bio-beurs (standnummer D 190) aanwezig om twee Einböck machines te tonen voor mechanische onkruidbestrijding. Ook wordt daar een meststrooier van het merk Bergmann getoond.

Sebastiaan: "De Einböck Aerostar Rotation combineert de voordelen van een wiedeg en een rijenfrees. Door de draaiende sterwielen wordt het onkruid ontworteld en ontdaan van grond. De machine is ook inzetbaar bij gewassen in een later groeistadium. Het draaiende sterwiel trekt geen planten met zich mee maar laat deze los. Door de schuine positie van de sterwielen wordt ook de grond in de rij bewerkt."


Einböck Aerostar Rotation aan het werk in tulpenbollen.

Een andere noviteit is de Row-Guard. Dit is een camera besturingssysteem die de schoffelmachine nauwkeurig aanstuurt. Een camera scant de planten in de rij door middel van twee lenzen en met behulp van een verschuifbaar frame wordt de schoffelmachine exact boven de rijen gecentreerd.

"De grote voordelen zijn dat er nauwkeurig gewerkt kan worden met een bewerken van het volledige bodemoppervlak. Deze machine is inzetbaar in uiteenlopende groene akkerbouwgewassen. Een hoge werksnelheid is mogelijk, tot circa 15 km/u, afhankelijk van de omstandigheden", vertelt Sebastiaan.


Einböck Row-Guard in combinatie met een schoffelmachine.

De Bergmann TSW 2120 is een meststrooier met een laadvermogen van 8 tot 12 ton. De strooier is uit te voeren met enkel- of tandemas. De machine is uit te rusten met een verticale- of horizontale strooi-inrichting.


Bergmann TSW 2120

Voor meer informatie:
Reesink Technische Handel B.V.
Woudhuizermark 79
7325 AC Apeldoorn
0575-599469
www.rth.nl
Publicatiedatum: