Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bakkerij de Knollentuin voortgezet door nieuwe eigenaren

In de Knollentuin wordt sinds 1974 ambachtelijk en biologisch brood gebakken. Het graan wordt op authentieke molenstenen gemalen. De naam Knollentuin is afkomstig van het 'in je knollentuin zijn' wat betekent dat je het naar je zin hebt op de plek waar je bent.



Anke en Bas Loeffen en Jeroen Sluijters nemen de Knollentuin met ingang van 2017 over van de oude vennoten die de bakkerij 35 jaar hebben gerund. Elk van hen gaat deze uitdaging met plezier tegemoet. "Als bakkerszoon loopt het bakkersbloed door mijn aderen", vertelt Bas. Anke is ook enthousiast: "Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de klanten binnen de vertrouwde prettige sfeer". Jeroen kijkt met nostalgie terug: "De herinnering aan de geur van het paasbrood dat mijn moeder en ik samen maakten toen ik een jaar of 5 was, kwam direct naar boven toen ik voor het eerst de krentenbroden in de bakkerij uit de oven trok". Het drietal hoopt hun klanten met veel enthousiasme, inzet en vreugde te blijven ontvangen.
 
Het assortiment broden bestaat uit vele soorten gist- en desembrood, waaronder volkoren-, spelt-, mais-, noten-, vruchten- en witbrood. Ook maakt de Knollentuin een grote variatie zoet (met en zonder suiker) en hartig banket. De specialiteiten zijn onder andere Fransland desembrood, Panforte, Seitanbroodjes en Sachertaart.

Voor meer informatie: www.deknollentuin.nl
Publicatiedatum: