Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische beleving in hartje Breda

Pop-up shop en restaurant Bio Proeflokaal geopend

Het oude postkantoor in Breda heeft met de opening van het Bio Proeflokaal een complete metamorfose ondergaan. Waar ooit nog ouderwets postzegels aan het loket werden gekocht, pronken nu stellingen vol biologische producten en kan men aanschuiven voor een proefmenu volgens de seizoenen. Op 1 december werd het Bio Proeflokaal in het oude postkantoor van Breda officieel geopend. Een mooie aftrap van een zes weken durend feestje, waar bezoekers in de pop-up shop en het restaurant de wereld van biologisch eten kunnen beleven.



Zes weken lang biologische beleving

Ruim 200 genodigden mochten tijdens de opening kennis komen maken met het Bio Proeflokaal en zich onder laten dompelen in de wereld van biologische voeding. De opening stond uiteraard volledig in het teken van proeven en beleven, van insectenbitterballen tot proeverijen uit de keuken van Ravanello. Initiatiefnemer Pieter Dirven van de Smaakspecialist sprak de bezoekers toe: "In het Bio Proeflokaal laten we met trots de breedte van het assortiment van de Smaakspecialist aan iedereen zien. Hier kunnen we zoveel mogelijk mensen daadwerkelijk laten proeven en ontdekken hoe lekker biologische producten kunnen zijn."



Ontdekken en beleven op Bio Proeflokaal

Het Bio Proeflokaal is een pop-up shop en restaurant, die volledig in het teken staat van bewuste en biologische voeding. Dagelijks zijn bezoekers van 10.00 tot 22.00 uur welkom om te komen eten, proeven, ontdekken en kopen. Een complete foodbeleving met het volledige productassortiment van Smaakt, BioToday en RAW Organic Food in de shop, inspiratie in de Bio boekenhoek en Bioskoop, en biologische gerechten in het restaurant. Ralph Geerts van Ravanello kookt met de producten uit de winkel, aangevuld met biologische versproducten uit de regio, verrassende gerechten in het restaurantgedeelte. Ralph: "We werken zoveel mogelijk met producten uit het seizoen. Zo is het proefmenu een soort wandeling door seizoenen". Ook voor groepen biedt het Proeflokaal diverse mogelijkheden, zoals borrels, diners, presentaties of workshops. Het Bio Proeflokaal is tot en met 15 januari geopend en iedereen is welkom om langs te komen.



Voor meer informatie: www.bioproeflokaal.nl
Publicatiedatum: