Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoplaza opent eerste citystore

Op 29 september opent Ekoplaza aan de Utrechtse Zadelstraat de eerste Ekoplaza Citystore. Met deze Citystore speelt Ekoplaza in op het veranderende koopgedrag van de consument, die steeds meer waarde hecht aan gezonde voeding, maar ook kiest voor gemak. In de Citystore wordt extra aandacht besteed aan gezonde, verse producten. De consument kan hier terecht voor een gezond ontbijtje 'to-go', een lunch, kant-en-klare maaltijden en de dagelijkse biologische boodschappen. Met deze Citystore richt Ekoplaza zich op iedereen die vanwege het dynamische leven in de stad niet altijd de tijd kan nemen om een maaltijd te bereiden, maar toch gezond wil eten.

In-store 'webshop'
Het is mogelijk om via een scherm in de winkel een bestelling te plaatsen in de webshop van Ekoplaza. De bestelling staat de volgende dag (kosteloos) klaar om af te halen. Op deze manier is het gehele assortiment van Ekoplaza bereikbaar in deze kleine winkel van 140m2 in het hart van Utrecht. Dat biedt soelaas wanneer een product niet op voorraad is of als de consument op zoek is naar een specifiek product.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl
Publicatiedatum: