Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-Center Zann nieuw op AGF Detail

"Vraag naar biologische producten groeit explosief"

Een nieuwe standhouder op AGF Detail is Bio-Center Zann. Het in Bergschenhoek gevestigde familiebedrijf was de eerste Nederlandse exportonderneming in biologische producten. De passie voor bio kwam van Wout Rog, die het bedrijf in 1977 overnam. Hij geloofde heilig in de kwaliteit, toegevoegde waarde en toekomst van biologische groenten, fruit en zuivel.



Astrid Rog, samen met haar zus Ingrid directeur/eigenaar van ZANN: "Onze kracht zit hem in de exclusieve samenwerking die wij met een groot aantal tuinders en boeren hebben. Wij garanderen Vers met een hoofdletter V. Het 'groene goud’ dat ’s ochtends door de glastelers wordt geoogst, vindt nog dezelfde dag zijn weg naar de klanten, verser kan niet.” Het kasproduct is de start en het hart van ons bedrijf. De vraag naar biologische producten groeit explosief en wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe kastelers. Uiteraard werken wij ook met importproducenten, onder andere uit Nieuw Zeeland, Argentinië, Chili, Israël, Egypte, Brazilië, Spanje en de Dominicaanse Republiek om een jaarrond product te kunnen bieden."

Bio-Center Zann levert voornamelijk aan buitenlandse groothandelaren en supermarkten. Met hun fraaie presentatie op AGF Detail hoopt het team hun Nederlandse klantenkring verder uit te breiden.

Bron: AGF Detail
Publicatiedatum: