Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-markt PUUR Lelystad stopt

De biologische markt PUUR Lelystad stopt. Aanstaande woensdag 29 juni zal de markt voor het laatst gehouden worden op het Stadhuisplein in Lelystad. Dit melden de initiatiefnemers op Facebook. Er is te weinig animo voor de markt en te weinig naamsbekendheid. Ook heeft de gemeente geen mogelijkheden om de markt te ondersteunen. Lees hier de verklaring op Facebook:

"De laatste PUUR Lelystad markt een feit. Woensdag 29 juni zal de laatste biologische markt worden georganiseerd op het Stadhuisplein te Lelystad. Helaas hebben we moeten constateren dat er te weinig animo en naamsbekendheid voor deze markt in Lelystad is en aangezien de gemeente geen mogelijkheden heeft om de markt te ondersteunen, hebben we helaas moeten besluiten om ermee te stoppen. Maandag wordt bekend gemaakt welke deelnemers a.s. woensdag aanwezig zullen zijn en welke producten u nog één keer kunt aanschaffen."

Klik hier voor meer informatie. 
Publicatiedatum: