Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De winkel is mijn contact met de buitenwereld"

Do Veltman 'kroegbaas' in Hofwinkel van Warmonderhof

Do Veltman runt al twintig jaar de Hofwinkel van de Warmonderhof in Dronten. Flevopost heeft Do geïnterviewd en het artikel is op de website van Flevopost gepubliceerd. Hierin vertelt ze dat het in eerste instantie niet eens de bedoeling was dat zij de winkel ging runnen, maar dit bleek toch het handigst. De winkel is voor Do het contact met de buitenwereld. Haar eigenlijke werk is namelijk de woonbegeleiding van de studenten op de Warmonderhof. Vrijwel alle studenten komen van buiten Flevoland en tien procent uit het buitenland. "Het is ontzettend leuk werk, waarbij ik de studenten ook goed leer kennen. Maar waar dat werk vooral op de school zelf gericht is, is de winkel mijn contact met de buitenwereld."


Do Veltman op het terrein van Warmonderhof.

De meeste klanten zijn vaste klanten. "Je leert ze door de jaren heen goed kennen." Lief en leed wordt er gedeeld in de winkel. Do's kinderen zeggen wel eens dat ze net zo goed kroegbaas had kunnen zijn. "Zo is het eigenlijk ook wel. Ik ben een slechte verkoper, rondt de dingen ook vaak naar beneden af. Maar dat contact met de mensen, dat zou ik niet willen missen."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Flevopost
Publicatiedatum: