Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biobites Groene Smoothie Challenge

Een gezond en slank begin van het nieuwe jaar wie wil dit niet? Goede voornemens met name op het gebied van een gezond gewicht staan en vallen met het juiste dieet. Maar wat is dit het juiste dieet? Is het niet veel beter om iets nieuws in je leven te introduceren wat gemakkelijk, gezond en lekker is en waar je ook nog eens mee afvalt, in plaats van extreme crashdiëten. De meeste mensen zal dit aanspreken, vooral het gemakkelijke gedeelte. Voel je je aangesproken dan is de Groene Smoothie Challenge misschien iets voor jou.



Gedurende een maand neem je elke dag één liter groene smoothies naast je gewone maaltijd als vervanging van tussendoortjes of als maaltijd op zich. Van Biobites ontvang je gratis het Biobites Ebook Groene Smoothies. Zij ondersteunen je met gezonde tips, antwoorden op je vragen en peptalk. Jij vertelt hen je bevindingen die zij in kaart brengen. Na afloop ontvang je een leuke gift.

Doe mee en ervaar wat Groene Smoothies voor je kunnen betekenen.

Voor meer informatie: info@biobites.eu en www.biobites.eu
Publicatiedatum: