Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Koks moeten zelf oogsten op Middelburgs landgoed
't Hof Welgelegen decor van 'tweetjam'

Landgoed 't Hof Welgelegen in Middelburg is maandag 27 augustus het decor van een 'tweetjam'. Bij dit evenement maakt een aantal koks verschillende gerechten, terwijl dit live te volgen is via de nieuwe media. Tegelijkertijd is er voor de kijkers en volgers gelegenheid om, via Twitter, te reageren op wat er gebeurt.

De dag staat in het teken van het thema Zeeuws Trots, koks maken gerechten met Zeeuwse producten. Aan het evenement doen 16 koks mee van diverse restaurants uit heel het land.

Oogsten

De koks moeten de producten zelf 'oogsten' op het Middelburgse landgoed, waarna zij in groepjes van twee achter de pannen plaatsnemen. De eerste gerechten zullen rond 13:30 uur worden geserveerd.

Live

De 'tweetjam' is live te volgen via de website van Koppert Cress.

Bron: Omroep Zeeland

Publicatiedatum: 24-8-2012

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *