Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nutridia introduceert vijf soorten fairtrade- en bio-chocolade

Tholen – Nutridia is een echt Belgisch familiebedrijf dat is opgericht in 1995. Marcel Portauwe begon toen met een bescheiden aanbod biologische producten. “Inmiddels behoren we tot de betere Belgische bedrijven gespecialiseerd in biologische- en veelal glutenvrije producten”, aldus het bedrijf. Het bedrijf heeft onder andere biologische granenwafels, smeerpasta's, koekjes, gedroogde vruchten en superfoods in het assortiment. Veel van de producten zijn daarnaast ook glutenvrij.

In België werkt het bedrijf met twee ambassadeurs: Steffi Vertriest en Albert Verdeyen. “Dit willen we ook graag in Nederland gaan doen”, aldus Nutridia.

Ze lanceren nu een nieuwe lijn biologische en fairtrade chocolade. Dit gamma bestaat uit vijf soorten chocolade, waaronder ook varianten op basis van rijstmelk. “We hebben voor ieder wat wils: van melkchocolade tot pure chocolade en ook varianten met gepofte rijst.”

Voor meer informatie:
www.nutridia.be