Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pieter Nuiten, Sundara:

“De populariteit van biologische gedestilleerde dranken stijgt”

Tholen – Biologisch zit in de lift en dat merkt ook Pieter Nuiten van Sundara. “Twaalf jaar geleden zijn wij begonnen als leverancier van biologische wijnen en dat is enorm gegroeid”, steekt Pieter van wal. “Nu neemt de populariteit van gedestilleerde dranken ook sterk toe. Dat begon met port en cognac, maar inmiddels hebben we een assortiment van meer dan 75 soorten. We bieden onder andere whisky, gin, wodka en rum aan. Wij importeren uitsluitend producten die biologisch gecertificeerd zijn en we proberen ook zoveel mogelijk producten met het Fairtrade-keurmerk te importeren.”

“Wat ons uniek maakt, is vooral de diversiteit in keuze. Wij zorgen ervoor dat onze klanten bijvoorbeeld keuze hebben in verschillende soorten whisky. Op deze manier kunnen wij keuze aanbieden die horeca-ondernemers gewend zijn. Daarnaast weten wij ook precies waar de dranken vandaan komen en hoe ze gemaakt zijn. Hierdoor kunnen wij onze klanten goed adviseren. We weten bijvoorbeeld precies welke dranken ook veganistisch zijn, wat voor veganistische restaurants natuurlijk belangrijk is. We hebben bijvoorbeeld ook een gin met zeewier, die we aanbevelen bij visrestaurants. Op deze manier proberen wij altijd te zorgen dat alles matcht.”

Ook merkt Pieter nog een verschuiving. “We merken dat er een schifting is van de verkoop van wijn naar de verkoop van sterke dranken. Mensen waren bij wijn veel sneller geneigd om een biologische te kiezen, maar nu doen ze dat ook bij sterke dranken. Wij willen voor ondernemers dan ook een zo compleet pakket aanbieden”, besluit Pieter.

Voor meer informatie:
Pieter Nuiten
Sundara
Groenestraat 4
6531 HR Nijmegen
0627056651
info@sundara.nl  
www.sundara.nl