Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2018 wordt uitgebreid

De Internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL), op maandag 1 en dinsdag 2 oktober, zal dit jaar de bezoekers extra verrassen. De indeling van de exposanten op de beursvloer is ingrijpend veranderd, zo zal er in hal 1 een groot marktplein zijn met marktkramen die bijzondere producten aanbieden. Op de Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt men een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen. De vakbeurs is ook een inspiratiebron voor foodspecialiteitenwinkels, biologische speciaalzaken, slagers, groentewinkels, (luxere) horeca, traiteurs, catering, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en grossiers.

Informatie, Inspiratie en Innovatie
Naast de vernieuwde indeling zijn er de volgende activiteiten tijdens de twee beursdagen:

  • Direct bij de entree van hal 1 worden de nieuwe producten, diensten en concepten van 2018 gepresenteerd in de noviteitenstand. Deze ca 40 noviteiten doen mee met de wedstrijd ‘Beste Noviteit 2018’. De jury zal bestaan uit chef kok John Halvemaan, chef kok Jean Beddington, culinair journalist Puck Kerkhoven en Ad Kuyten (voormalig foodspecialiteitenondernemer).
  • In hal 2 zal een groot terras worden gemaakt alwaar ook de catering te vinden is. Het restaurant is slechts open van 17:00 tot 20:00 uur voor een walking diner met beleving!
  • Tijdens de vakbeurs vinden de kaaskeuringen plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) met ongeveer 450 deelnemers uit de kaasindustrie en (detail)handel.
  • Foodspecialisten strijden op de beursvloer voor de prijs van ‘Mooiste Foodbruidstaart 2018’, de winnaar zal door de bezoekers worden bepaald door middel van stembiljetten.

Standhouders
Producenten, importeurs en groothandels nemen deel met onder andere de volgende productgroepen:

  • Hollandse- en buitenlandse kazen
  • Foodspecialiteiten (noten, zuidvruchten, chocolade, bonbons, koffie, thee, vleeswaren, brood- en banket, olie & azijnen, conserven en andere delicatessen.
  • Drankspecialiteiten
  • Geschenkartikelen en verpakkingsmaterialen
  • Bedrijfskleding
  • Winkelinrichting
  • Dienstverleners op het gebied van franchise- en inkooporganisaties en automatisering. 

Bezoeken
De toegang tot de beurs is gratis en het bezoek dient vooraf te worden geregistreerd via www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl/registreren 

Voor meer informatie:
www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl 

Publicatiedatum: