Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NOW Organic lanceert verse bio-sappen

Tholen – Deze zomer heeft NOW Organic International een nieuw eigen merk geïntroduceerd: GO-NOW. Dit is een nieuwe lijn van biologische sappen. De gember- en kurkumasap zijn 100% pure sappen zonder toevoegingen”, begint Hans Versteegh, één van de eigenaren van NOW Organic International. Deze sappen zijn ‘ready to mix’ en kunnen naar behoefte worden gemengd met bijvoorbeeld water, thee, vruchtensappen en/of smoothies. De andere 2 sappen zijn ‘ready to drink’. We hebben een mix van mandarijnensap met gember en een mix van mandarijnensap met kurkuma. Heerlijke en gezonde sappen die bekend staan om hun pittige smaaksensatie, bloeddrukverlagende, pijnstillende, zuiverende en ontstekingsremmende werking en bovendien kunnen zorgen voor een gezonde spijsvertering."

NOW Organic teelt en verwerkt biologische gember in China. “We telen en importeren al langer verse gember vanuit China. In Dalian (Noord-China) hebben we onze eigen fabriek waar we de gember wassen, drogen en verpakken voor transport naar Nederland. Rob van Baal is in 2006 begonnen in China met dit bedrijf en is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aldaar."

Patricia, Hans, Rob en Fee toosten op de introductie van GO NOW

In Nederland zorgt Hans Versteegh voor de afzet van verse, biologische gember naar diverse groothandels. "De laatste 3 jaar persen we in Nederland ook verse gember voor de industrie. Met het sap maken wij de cirkel nu rond: we telen, we im- en exporteren, we persen en bottelen en hebben nu dan ook ons  eigen merk: GO-NOW. Wij zetten de sappen af via groothandels, zodat het terechtkomt bij horecagelegenheden zoals strandtenten en juice-bars. Ook zijn sportscholen, drogisterijen, gezondheidswinkels en de reguliere retailers erg enthousiast over de lancering van deze nieuwe producten." 

De GO NOW producten op een rij met in het midden de 750ml fles voor de grootverbruikers

Tijdens de Horecava in Rai Amsterdam van 7 t/m 10-1-2019 zal Now Organic aanwezig zijn met een stand waar alle sappen te proberen zijn. Nu zijn alle sappen reeds verkrijgbaar via de webshop www.go-now.eu.    

Voor meer informatie:
NOW Organic International
Berkenlaan 22
1431 JE Aalsmeer
0643257062
hans@noworganic.com    
www.noworganic.eu