Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tuinderij de Elzenkamp is verhuisd

“We willen een composteerbaar huis bouwen”

Tholen – Biologische tuinderij de Elzenkamp is verhuisd. “Wij moesten verhuizen in verband met nieuwbouw op de oude plek”, aldus eigenaar Arjen van Slooten. Hij en zijn vrouw Else Schimmel zijn verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Elzenkamperweg te Voorthuizen. Nog geen 600 meter van de oude locatie. “Op de nieuwe plek willen we een composteerbaar huis en schuur in één bouwen. Dat houdt in dat we vooral werken met zoveel mogelijk afbreekbare materialen. Hiervoor zijn we met Michel Post van Orio Architecten (een bekende naam in de strobouw-wereld) al volop in gesprek!”

“We hebben nu 1,4 hectare en daar telen we 50 – 60 soorten groenten op. We hebben dus een heel breed assortiment. Wij telen voornamelijk voor de groentenpakketten, die we wekelijks leveren aan onze 130 abonnees. Deze vullen we voornamelijk met onze eigen groenten en in de winter vullen we het aan met groenten van andere telers. Daarnaast hebben we op vrijdagmiddag onze veldwinkel voor losse verkoop.”

Voor meer informatie:
Arjen van Slooten en Else Schimmel
Tuinderij de Elzenkamp
Elzenkamperweg 4
3781 ML Voorthuizen
info@elzenkamp.nl  
www.elzenkamp.nl