Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yoghurtijs van Frozz deze zomer ook op Schiphol

HMSHost exploiteert deze zomer het yoghurtijs-concept Frozz vanuit een grote stalen container op het Jan Dellaertplein op Schiphol.

Bij Frozz wordt de verse Nederlandse yoghurt bevroren op het moment dat iemand bestelt. Het ijs wordt gemaakt van 100 procent biologische melk van Nederlandse bodem. Het ijs bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen.
 

Minder calorieën

Frozen yoghurt is populair geworden in Californië. Amerikanen zijn er dol op omdat het een frisse smaak heeft en de helft minder calorieën bevat dan gewoon ijs. Frozz kan puur gegeten worden, maar men kan ook kiezen uit diverse toppings als verse aardbeien, krokante muesli of dadels met een beetje honing.

De meeste toppings zijn biologisch, de chocolade fairtrade en het fruit altijd vers en uit het seizoen.

Seizoensfrozz

De eerste seizoens-yoghurtijs is Frozz Pomegranate. Door biologisch granaatappelsap door de bevroren yoghurt te mengen, kleurt het roze en krijgt het een wat zoetere smaak.

Bron: Horeca Entree
 
Publicatiedatum: