Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Download nu de gratis Puur! uit eten app voor je iPhone en iPad!

Ben je onderweg en op zoek naar een puur en h'eerlijk restaurant? Download dan nu gratis de Puur! uit eten app voor je iPhone en iPad. Met behulp van deze app vind je gemakkelijk de dichtstbijzijnde pure adresjes voor lunch en diner: biologisch, Fairtrade, duurzame vis... en vooral ook heel lekker.

Naast restaurants ontdek je de eerlijke winkels, boerenmarkten, en nog veel meer pure adressen. Ook een culinaire agenda met leuke uitjes zie je in een oogopslag. Dat h'eerlijk uit eten helemaal niet duur hoeft te zijn, check je bij de kortingen. Bij deze restaurants krijg je zo maar iets extra.



Van uit eten geniet je nog meer als je kiest voor Puur!: biologische, Fairtrade producten en duurzame vis. Dat is beter en gezond voor mens, dier en milieu en dus ook voor jou.

Vind je het leuk om jouw vrienden te helpen kiezen? Jouw favoriete adressen deel je eenvoudig via Facebook, Twitter en e-mail. Bij informatie lees je over de voordelen van eerlijke voeding, vind je uitleg over de app en is jouw feedback welkom. Download 'm dus nu meteen! Klik hier voor de link.

Puur! uit eten is de duurzame culinaire gids van Nederland. Zij stimuleert zowel restaurants als gasten tot het gebruik van meer h'eerlijke producten in de horeca: biologisch, Fairtrade en duurzame vis.

Voor meer informatie: www.puuruiteten.nl
Publicatiedatum: