Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ERGObaby Organic Carrier bij Babymaxi.nl

Door het verlangen ons milieu te beschermen voor toekomstige generaties, heeft ERGObaby de ERGObaby Organic Carrier ontworpen en gemaakt van zeer zacht 100% biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd).

Klanten profiteren bij de ERGObaby Organic draagzak van een zachte, hoge kwaliteit, niet-giftig materiaal dat gezond is voor de lichaam en voor een optimale gevoel van zachtheid en comfort zorgt.

Maak gebruik van de voordelen van de ERGObaby Carrier en draag uw baby bij het winkelen, wandelen of gewoon in huis. Dankzij het uitstekende ontwerp kunt u uw kind vanaf ongeveer 4 maanden (7 kg) tot 4 jaar (18 kg) dragen in de anatomisch correcte spread-squat positie of M-houding.

De ERGObaby Organic draagzak kan ook gebruikt worden voor pasgeborenen en baby's jonger dan 4 maanden. Speciaal voor hen werd de ERGObaby Infant Insert ontwikkeld. Hierdoor wordt de baby in een natuurlijke zitpositie gedragen vanaf de geboorte.

Bij de ERGObaby Organic Carrier wordt het gewicht van het kind verdeeld over de heupen en niet alleen op de schouders van de drager. U kunt uw kind comfortabel uren lang dragen zonder daarna rugpijn te hebben. De ERGObaby draagzak kan gebruikt worden als buikdrager, rugdrager en heupdrager, waardoor uw kind en uzelf de nodige bewegingsvrijheid hebben, en u het kind de nabijheid biedt die het nodig heeft.

U kunt de ERGObaby Carrier online bestellen bij www.babymaxi.nl. De draagzak wordt gratis bezorgd in Nederland en België.

Over Babymaxi

Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle ergonomische draagzakken en draagdoeken. Merken zijn onder andere: Manduca, ERGObaby Carrier, Boba Baby Carrier, Hoppediz Bondolino, Tricot Slen, Boba Wrap, Je porte mon bébé.

Op Babymaxi.nl kan 24 uur per dag en zeven dagen per week besteld worden. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal. Bepaalde merken worden gratis bezorgd.

Voor meer informatie: www.babymaxi.nl
Publicatiedatum: