Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kramer en Ritsma bij presentatie in Dalfsen

Erbens Natuurijs: Bio-ijs van Wennermars

Tholen - Oud-schaatser Erben Wennermars heeft gisteren op de boerderij van zijn ouders zijn eigen biologische ijs geïntroduceerd. De presentatie in Dalfsen werd door ongeveer 200 volwassenen en zo'n 100 kinderen bijgewoond. Bekende schaatsers Rintje Ritsma en Sven Kramer waren er ook bij. Evenals oud-voetballer René Eijkelkamp en Martijn en Jeroen Krabbé.



Erbens Natuurijs is vanaf woensdag in bijna alle filialen van de Albert Heijn verkrijgbaar. "Er zijn zes varianten. Een beker van 200 ml in de smaken bosbes en vanille, een beker van 500 ml met aardbei- en vanille-ijs en twee handijsjes. Daarvan zitten er zes in één pak, in de smaken citroen en aardbei", licht Stephan Blommendaal van Green & White toe. Green & White is de producent van Erbens Natuurijs. "Dit is een heel mooi project voor ons."

De opbrengst van Erbens Natuurijs gaat naar het Jeugdsportfonds. Dit fonds zorg ervoor dat alle kinderen in Nederland de mogelijkheid krijgen om te sporten. "Erben wilde echt iets goeds doen, hij heeft dit concept samen met reclamebureau Kumpany bedacht. Omdat het ijs zo puur mogelijk moest zijn, is gekozen voor biologisch ijs dat gemaakt wordt van Ecomel-melk.

Onder het deksel van alle bekers met Erbens Natuurijs zitten wijsheden verborgen. Consumenten kunnen door hun eigen wijsheden te delen kans maken op een schaatsclinic met Erben.

Voor meer informatie: www.erbens.nl