België: Bioweek 2012 van 2 tot en met 10 juni
Pajottenlander: Muziek was zijn beroep, maar fruit zijn grote passie. Peter maakt al 25 jaar biologische fruitsappen.
Hamerlinck: Vogeltjes en lieveheersbeestjes strijden mee voor bio in de serre van Schoonste Boerin Cindy.
De Trog: Een kwaliteitsbakker die Vlaanderen van vers bio-brood voorziet.
Het Ranke Riet: Annemie zorgt goed voor haar koeien en schapen, dat proef je.
Rosario: Johan's kloosterlokatie is uniek voor een retraite en een biologische culinaire ontdekkingstocht.
Weet jij hoe bio smaakt? Dat is heel simpel: het smaak naar écht. Biologische voeding krijgt tijd om te groeien en kunstmatige smaakstoffen zitten er niet in. Biovoeding bevat minder water en smaakt daarom vaak voller. Geen wonder dat bio smaaktesten wint en kokscholen en topkoks met bio werken. Je vindt bio overal en in alle soorten en maten: van diepvriespizza tot kerstomaat, van markt tot cocktailbar.
Bioweek belooft talloze activiteiten om je smaakpapillen mee te verwennen. Een highlight is het gezellige culi event 'Hasselt proeft bio' op zaterdag 2 juni, met muziekact van Belcirque, kinderanimatie en zomerbar-voor-één-dag. Op 31 mei verschijnt een gratis Lekker Bio lifestyle magazine bij Libelle en De Standaard. Een inkijkexemplaar kan je begin mei bestellen bij BioForum.
Voor meer informatie:
www.bioweek.be
www.biomijnnatuur.be
www.facebook.com/lekkerbio