Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Komt vers ijs maken

IJsmeester Mario van Dolomiti IJssalon nu ook op locatie

Vanaf heden bestaat de mogelijkheid, dat ijsmeester Mario van Dolomiti IJssalon bij u op locatie vers ijs komt draaien. Mario komt dan bij u op bezoek met een ijsmachine en u kunt dan zien, hoe er op ambachtelijke wijze ijs wordt gemaakt. Vanzelfsprekend is het ijs puur en natuurlijk, zoals u dat van ons gewend bent. Organiseert u een feest, evenement, of iets dergelijks, dan is dit misschien wel een fantastisch idee om uw gasten te verrassen.

De hoeveelheid varieert vanaf 50 tot 1000 personen. Het enige waar u voor dient te zorgen is een 220 Volt – voorziening, een wateraansluiting en een waterafvoer.


IJsmaker Mario

"Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons; zie de onderstaande gegevens. Graag willen we van de klant het volgende weten, zodat wij tot een prijsafspraak kunnen komen. Het aantal personen, hoeveel uren en de hoogte van het budget. Ook willen we graag weten, of de klant de kosten voor het ijs op zich neemt, of betalen de gasten zelf. De vaste prijs voor de transportkosten bedragen 250 euro. Op basis van de verstrekte gegevens kunnen wij een totaalprijs bepalen. Heeft u verdere vragen wij staan u graag te woord alles is bespreekbaar", vertelt Mario Costella.


Mario Dolomiti en zijn dochter Marisa

Voor meer informatie:

Dolomiti IJssalon
Melis Stokelaan 13
2533 CM Den Haag
070 3677067
info@ijssalondolomiti.nl
www.dolomitiijssalon.com
Publicatiedatum: