Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amsterdam RAI stapt over op biologische frites van McCain

Vanaf 15 februari 2012 is de biologische frites van McCain de standaard fritessoort van Amsterdam RAI. Daarmee is de RAI het eerste Convention Centre in Europa die deze 100% duurzame frites serveert aan al haar gasten. Met de overstap naar duurzame frites onderstreept Amsterdam RAI haar ambitie om in 2013 de meest duurzame beurs- en congreslocatie van Europa te zijn.

Martin van Nierop, Directeur Convention Centre Operations: "Biologische frites past helemaal bij de stijl en overtuiging van onze organisatie en de kwaliteit en pure smaak van de frites die we serveren worden gewaardeerd." Van Nierop voorziet een gestage groei van de biologische markt en consumptie, met name doordat biologische producten smaakvoller, kwalitatief hoogstaand en gezond zijn.

Koen van Hartevelt (Sales Manager Key Accounts McCain Food Service Benelux) vervolgt: "Met de biologische frites wil McCain een oplossing bieden aan partners die maatschappelijk verantwoord ondernemen en verantwoord genieten hoog in het vaandel hebben staan. Het is daarom fantastisch dat zo'n internationaal georiënteerde speler als de RAI kiest voor onze biologische frites."


Koen van Hartevelt, Sales Manager Key Accounts McCain Food Service Benelux (l) en Martin van Nierop, Directeur Convention Centre Operations (r) en tijdens de Huishoudbeurs op maandag 20 februari 2012.

Speciaal aardappelras voor biologische frites

Sinds begin 2012 is de biologische fritessoort van McCain het standaard fritesmerk van Amsterdam RAI. McCain gebruikt één enkel aardappelras voor zijn biologische frites; Sarpo Mira genaamd. Na vele jaren van onderzoek en testen is gebleken dat deze aardappel goede ziekte resistenties heeft en bijzonder stabiel is in kwaliteit en opbrengst.

MVO bij Amsterdam RAI

Amsterdam RAI is koploper op Europees niveau in de beurs- en congreswereld en heeft hoge ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In 2013 heeft zij zich voorgenomen om de meest duurzame beurs- en congreslocatie van Europa te zijn.
Publicatiedatum: